Trio Romancero treedt op zaterdag 7 april op in ’t Huys Dever

Liefdesromance in Huys Dever te Lisse

Zaterdag 7 april zal ensemble Romancero bestaande uit Mirjam Wesselink de Barrientos (sopraan), Michael Benedik (gitaar) en Rodrigo Barrientos (voordracht en percussie) opnieuw te horen zijn in Huys Dever. Zij brengen dan hun programma Blanchefleur waar naast een theatrale vertolking van de sprookjesachtige middeleeuwse romance “Floris ende Blancefloer” ook werken worden uitgevoerd van García Lorca, Joaquín Nin,  Gimenez, Albeniz en de Fuenllana.

Koppeling gemaakt met vacaturebank vrijwilligers

Vanaf vandaag is een koppeling gelegd met de vacaturebank voor vrijwilligers van Servicepunt Vrijwilligers Lisse(SVL). Indien van toepassing is bij de activiteit een regel onderaan toegevoegd met “Vacature”, waarna door op de titel van de vacature te klikken de vacaturetekst bij SVL opent.

Maandelijks wordt dit webportal gesynchroniseerd met de vacaturebank van SVL.

Een nieuwe website…..

30 november 2016, de startdatum voor het webportal.

De website is bedoeld als “portal”, ze geeft een overzicht met vrijetijd besteding activiteiten die in Lisse worden georganiseerd door (vrijwilligers)organisaties.

De gedetailleerde informatie van een organisatie kunt u vinden door op de link te klikken van de website van de betreffende organisatie.

En heeft u vragen / opmerkingen, stel ze gerust (zie Contact)…….