Organisatie   Stichting SterkSaam
Contact naam Ingrid Bekkering
  telefoon 06 1186 4112
  email info@stichtingsterksaam.nl
  website www.stichtingsterksaam.nl
Vacature   chauffeurs busje
Plaats   Lisse
Stichting SterkSaam is een woon-zorg initiatief voor jong volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke uitdaging. Wij zijn gevestigd aan de Heereweg 460, recht tegenover de Engelenkerk. Wij hebben 6 bewoners, waarvan er 4 ook deelnemen aan de dagbesteding die wij bieden en daarnaast zijn er ook deelnemers van buitenaf. De dagbesteding bestaat o.a. uit hout bewerken, schilderen, bollenteelt, moestuin onderhouden en verzorgen van de dieren, te weten kippen, konijnen, paardje en geitjes.
Om ook deelnemers die buiten de 8-km grens wonen een de kans te geven bij ons dagbesteding af te nemen bieden wij binnenkort een haal- en brengservice met onze eigen Sterksaam bus.   Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ’s cohtend en / of in de namiddag het leuk vinden onze deelnemers op te halen en weer thuis te brengen. Ervaring met het rijden op een busje en affiniteit met jongeren met een verstandelijke uitdaging is gewenst.
Dagen gaan uiteraard in overleg en naar gelang mensen beschikbaar zijn. Het betreft hier alleen de doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag. Op onze site www.stichtingsterksaam.nl staat veel informatie maar nog meer op de Facebookpagina www.facebook.com/stichtingsterksaam