Organisatie De Bibliotheek Lisse
Contact naam Marianne van der Kaaij
telefoon 071 515 05 87
email mvdkaaij@bibliotheekbollenstreek.nl
website www.bibliotheekbollenstreek.nl
Vacature digitale ondersteuners
Plaats Lisse
De Bibliotheek Bollenstreek zoekt vrijwilligers voor het digitaal café en internetcursussen. Bibliotheek Bollenstreek verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest en Teylingen. Tijdens ons digitaal café kan iedereen binnen lopen met vragen over de mogelijkheden en toepassingen van een iPad en/of tablet of vragen over computergebruik en internet. Ook geven wij beginnerscursussen internet en cursussen waar men de weg leert vinden op overheidssites.
Wat zoeken wij? Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om hun kennis op het gebied van computergebruik, internet, iPad of tablet te delen en anderen te leren. Vrijwilligers die het leuk vinden om in een informele sfeer onze bezoekers verder te helpen en die ons ondersteunen bij de cursussen.
Wat vragen wij van u? Met een groepje vrijwilligers, begeleid door één van onze medewerkers, helpt u onze bezoekers tijdens dit digitaal café. Bijvoorbeeld bij het installeren van een iPad en/of tablet, het downloaden van apps uit de App Store of PlayStore, mailen, foto’s en filmpjes of spelletjes. Tijdens onze cursussen ondersteunt u ons met de hulp van deelnemers.