Organisatie   Stichting SterkSaam
Contact naam Ingrid Bekkering
  telefoon 06 1186 4112
  email info@stichtingsterksaam.nl
  website www.stichtingsterksaam.nl
Vacature   vrijwilligers dagbesteding
Plaats   Lisse
Stichting SterkSaam is een woon-zorg initiatief voor jong volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke uitdaging. Wij zijn gevestigd aan de Heereweg 460, recht tegenover de Engelenkerk. Wij hebben 6 bewoners, waarvan er 4 ook deelnemen aan de dagbesteding die wij bieden en daarnaast zijn er ook deelnemers van buitenaf. De dagbesteding bestaat o.a. uit hout bewerken, schilderen, bollenteelt, moestuin onderhouden en verzorgen van de dieren, te weten kippen, konijnen, paardje en geitjes.
Vrijwilligerswerk is bij ons mogelijk op vaste tijden ( dagdeel of hele dag ) maar ook incidenteel. Alle hulp is meer dan welkom en daarbij passen wij ons aan de vrijwilliger aan vwb. tijd en wensen. Ook voor de uren waarop er dagbesteding plaats vindt zijn er diverse mogelijkheden om met onze bewoners en deelnemers van buitenaf aan de slag te gaan.
Wij nodigen mensen uit die creatief bezig willen zijn maar ook mensen met groene vingers of klushanden ! Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of stuur een berichtje naar info@stichtingsterksaam.nl Op onze site www.stichtingsterksaam.nl staat veel informatie maar nog meer op de Facebookpagina www.facebook.com/stichtingsterksaam