Organisatie   TSO De Boomgaard
Contact naam  
  telefoon  
  email info@tsodeboomgaard.nl 
  website  
Vacature   Vrijwilliger
Plaats   Lisse
     
TSO de Boomgaard verzorgt de tussenschoolse opvang op verschillende basisscholen in de bollenstreek. Wij begeleiden de kinderen tijdens de lunch en vervolgens gaan we met de kinderen naar buiten of we organiseren leuke (sport)activiteiten.

Werktijden Flexibel of vast op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11:30-13:30.  Het aantal dagen is in overleg.

Wat houdt de functie in?
Je begeleidt de kinderen tijdens de lunchpauze op school. Na de lunch spelen de kinderen buiten waarbij jij als vrijwilliger toezicht houdt en de veiligheid waarborgt.

Functie-eisen
Je bent een energieke medewerker die graag met kinderen werkt. Je houdt ervan om actief te zijn en bent letterlijk en figuurlijk graag in beweging. Werken met kinderen is jouw passie en je weet onze visie uit te dragen.
* Je werkt graag met kinderen
* Teamplayer; je werkt graag in een team

* Je bent proactief en durft initiatief te nemen.

* Enthousiast

* Je bent zeer flexibel. Het is voor jou geen probleem om ook op andere dagen beschikbaar te zijn en te wisselen van groep/locatie 

Wat bieden wij: 

Een verantwoordelijke en uitdagende functie. Bij de Boomgaard werk je in een open en informele sfeer binnen een enthousiast team. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van eigen verantwoordelijkheden. Tevens ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse stuur een mail naar info@tsodeboomgaard.nl voorzien van korte motivatie